Rezidential Pantelimon
  • Facebook
  • Google+
  • pinterest

Str. Independentei nr.9 Pantelimon

tel: 0760 401 835

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

(langa Selgros Pantelimon)

Rezidential Pantelimon

Complex rezidential format din blocuri noi

Apartamente

Rezidential Pantelimon este un ansamblu rezidenţial compus din 360 locuinţe: apartamente cu 2 camere si garsoniere care îmbina într-un mod util şi plăcut mediul urban cu cel modern.

Locuinţele sunt gândite astfel încât să se adapteze nevoilor oricărei persoane datorită compartimentărilor diverse care se bucură de finisaje atent executate. Ele sunt proiectate într-o manieră raţională şi echilibrată pentru a crea spaţii ample şi luminoase.

 

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Pentru fiecare categorie de apartament va oferim mai multe tipologii.
Suprafeţele utile ale apartamentelor sunt cuprinse intre 43 mp (garsoniere) pana la 88 mp (3 camere). Apartamentele, în funcţie de fiecare tipologie, beneficiaza de balcoane generoase în cazul apartamentelor de la parter sau de la ultimul nivel.

În cadrul ansamblului se găsesc zone comerciale şi de agrement. Complexul rezidenţial este poziţionat într-o zonă cu acces rapid la pieţe, spitale, şcoli si gradiniţe, ceea ce garantează o excelentă calitate a vieţii.
Se ofera posibilitatea de achizitie boxa si loc de parcare.

Rezidential Pantelimon este amplasat pe Bulevardul Biruintei, in localitatea Pantelimon si dispune de acces facil la mijloacele de transport in comun

Rezidential Pantelimon fb